Automatizare incalzire prin pardoseala cu montaj

costuri mai mici la facturi;
folosirea de energie reutilizabilă.

Oferim consultanță gratuită, te sunăm imediat!


Automatizare termostat pentru incalzirea temperaturii

Asigura controlul caldurii ambientale in fiecare incapere cu termostatele Nordin in functie de temperatura setata. Termostatele wireless reglezeaza caldura si ajuta la mentinerea unei temperaturi constate in casa doar prin intermediul unui device smart.

- temperatura ambientala confortabila;
- dispozitiv tehnologic incorporat pentru încalzirea casei;
- control direct din telefon;
- costuri reduse facturi.

Termostat eficient. Asigura confort prin controlul temperaturii
Termostatele wireless regleaza temperatura din casa si optimizeaza consumul la energie electrica. Astfel, cateva ajutari direct din dispozitivul inteligent asigura caldura ambientala ideala din casa.

Termostat wireless Programabil Nordin
Mentine si asigura controlul temperaturii in fiecare incapere prin automatizare digitala wireless. Termostatul programabil Nordin regleaza temperatura din interiorul locuintei pentru sistemul de incalzire in pardoseala sau centrala termica in functie de ziua si ora prestabilita. Astfel, printr-un singur dispozitiv se poate regla temperatura chiar si atunci cand nu sunteti acasa. Termostatul wireless Programabil Nordin este economic, regleaza temperatura si optimizeaza consumul.

Termostat wireless Neprogramabil Nordin
Ajustarea termostatului wireless neprogramabil permite pornirea sistemului de incalzire din locuinta printr-o simpla setare. Acest tip de termostat neprogramabil nu permite programarea din timp sau de la distanta a temperaturii, ci doar o setare manuala. Termostatul wireless Neprogramabil Nordin permite reglarea temperaturii ambientale atunci cand utilizatorul poate face ajustarile necesare in timp real.Confort esential pentru o viata mai placuta!

NORDIN este o companie specializata, cu experienta in operatiuni de instalare, montaj, mentenanta si igienizare a instalatiilor termice si pe gaz.

Compania noastra este formata dintr-o echipa de profesionisti cu experienta, care asigura produse si servicii de inalta calitate, in functie de nevoile fiecarui client. Punem la dispozitie o serie de informatii si servicii pe care le putem ajusta in functie de preferinte.

NORDINEconomisesti mai mult prin instalarea unui termostat de ambient!

Termostatele sunt proiectate pentru a oferi controlul prin reglarea temperaturii din casa ta. Amplasarea termostatului ajuta la optimizarea confortului termic in fiecare camera din locuinta.

Semnalul de comanda este diferit in functie de tipul de montaj al termostatului. Astfel, utilizatorul are posibilitatea de a regla temperatura direct de pe telefon sau tableta in cazul instalarii montajului termostat ambient net sau a celui fara fir.

Termostatul ambient cu fir poate fi reglat doar din comanda, acesta fiind neprogramabil.

De ce sa alegi produse si servicii NORDIN?

Reducerea costurilor la utilitati
Economisesti bani lunar la facturi prin montarea unui sistem profesional de incalzire, precum instalarea centralei pe gaz, sistem de incalzire in pardoseala, calorifer, aer conditionat, boiler electric, statie de durizare sau a unui filtru magnetita economic si durabil;

Durata lunga de viata
Realizarea montajelor se face de catre o echipa profesionista care asigura servicii din domeniu pentru o automizarea eficienta a casei, care va raspunde nevoilor si asteptarilor fiecarui client;

Estetic vizual
Aspectul vizual este la fel de important, mai ales cand doresti ca designul produselor si manopera serviciilor sa nu afecteze conceptul initial si de estetica vizuala generala a casei, asigurand in acelasi timp o tehnologie premium de control termic.;

Fara zgomot imperceptibil
Oferim produse tehnologice moderne care exceleaza atat din punct de vedere al calitatii, cat si ca eficienta in ceea ce priveste producerea unui nivel de zgomot "silentios" pentru un confort placut in casa;

Cresterea valorii proprietatii
Orice locuinta in care sunt investite solutii tehnologice care modernizeaza si imbunatatesc stilul de viata vor adauga valoare proprietatii datorita confortului oferit si al facturilor mai mici la utilitati;


Asamblare rapida si durata lunga de viata

Atentia noastra este indreptata catre satisfacere clientilor. Prin urmare, echipa specializata pe livrarea si efectuarea lucrarilor, va asigura clientilor cele mai bune servicii de profesionale, in cel mai scurt timp posibil. Acesta depinde in functie de complexitatea generala a serviciilor, de la efectuarea montajelor, pana la igienizarea si mentenanta instalatiilor.


Oferim consultanță gratuită! Te sunăm noi in 5 - 10 minute.

Unul dintre operatorii nostri iti va raspunde la toate intrebarile in cel mai scurt timp posibil.


Întrebări frecvente


Termostatul wireless permite controlul direct al temperaturii de catre dumneavoastra prin automatizare digitala programabila sau neprogramabila, optimizand astfel si consumul lunar la energie electrica.Permite setarea temperaturii in interiorul locuintei chiar si de la distanta pentru sistemul de incalzire in pardoseala sau centrala termica in functie de ziua si ora prestabilita.Permite doar setarea manuala si mentinerea constanta a temperaturii ambientale in interiorul locuintei.- Asigura o temperatura ambientala, uniforma si confortabila in intreaga locuinta;
- Reglarea temperaturii se face doar din termostatul wireless (programabil sau neprogramabil);
- Nu vor exista pierderi de caldura;
- Investitie inteligenta pe termen lung;
- Costuri reduse la facturile lunare.

Întrebări? Avem răspunsuri!

Întrebări? Avem răspunsuri!

Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi.

Marian - Comercial / Tehnic
0748 188 589

Alexandra - Comercial
0724 55 11 44

Trimite-ne email
info@nordin.ro

Unul dintre consultanții noștri îți va răspunde la toate întrebările în cel mai scurt timp posibil.

Termeni & Conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului https://nordin.ro/.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului https://nordin.ro/ isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala
Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului
Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile serviciului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii prestatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si https://nordin.ro/ sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris sau telefonic comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv.

Administratorul https://nordin.ro/ face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda
In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. https://nordin.ro/ nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil
Prin folosirea site-ului https://nordin.ro/, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii https://nordin.ro/ sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului
Administratorul https://nordin.ro/ isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului https://nordin.ro/ in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email info@nordin.ro

Politica privind confidențialitatea datelor

Site-ul web este deținut și administrat de ZIGMUND INTERNATIONAL S.R.L, persoană juridică română, cu sediul în Bucuresti, Str. Episcop Radu nr. 7A, camera nr. 1, Sector 2., înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. j40/16552/2020, cod unic de înregistrare/cod TVA RO43400108. Pentru a urmări mai ușor informațiile, trebuie să știi că ne putem referi la societatea noastră folosind termenii „ZIGMUND INTERNATIONAL S.R.L”, „nouă”, „nostru” etc, iar la tine, ca utilizator și vizitator al site-ului, folosind termenii „utilizator”, „dumneavoastră”, etc.

Această politică descrie informațiile pe care le colectăm atunci când vizitați https://nordin.ro/. Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor dumneavoastră personale (în cazul în care acestea sunt furnizate) în conformitate cu această politică. 

Site-ul poate conține legături către și de pe site-uri web. Dacă urmați un link către oricare dintre aceste site-uri web, rețineți că acestea au propriile politici de confidențialitate. 

ZIGMUND INTERNATIONAL S.R.L nu are nicio responsabilitate sau răspundere pentru aceste politici sau modul în care aceste site-uri web își gestionează datele. Verificați aceste politici înainte de a trimite orice informații personale acestor site-uri.

Informațiile colectate 

În cazul în care utilizați site-ul nostru, vom colecta și prelucra următoarele date personale despre dumneavoastră:

• Informații colectate prin intermediul fisierelor cookie pe care le folosim, în momentul în care accesați site-ul nostru. Pentru detalii suplimentare, consultați informarea privind cookie-urile.

• Informații pe care ni le oferiți atunci când completați formularul de contact. Informațiile pe care ni le furnizați pot include numele și adresa de e-mail.

• Informații pe care ni le oferiți atunci când completați formularul de comandă. Informațiile pe care ni le furnizați pot include numele, prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa de livrare, diferite mărimi.

Cum utilizăm datele personale pe care le furnizați sau le colectăm

Putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în cazul în care trebuie să derulăm un contract în urma unei comenzi transmise de dumneavoastră; dacă trebuie să respectăm o obligație legală; atunci când este necesar pentru interesele noastre legitime (sau pentru cele ale unei terțe părți) și pentru interesele dumneavoastră, cu excepția cazului în care drepturile dumneavoastră fundamentale prevalează față de aceste interese.

Prelucrăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal pentru diverse motive tehnice, administrative și operaționale, cum ar fi pentru a ne asigura de prezentarea conținutului în modul cel mai eficient pentru dumneavoastră și pentru computerul dumneavoastră; pentru a îmbunătăți site noastru web, inclusiv funcționalitatea acestuia; pentru administrarea site-ului nostru web; pentru operațiunile interne, inclusiv în scopuri de depanare, analiză a datelor, testare, cercetare, statistică și de cercetare; pentru publicitate și marketing, inclusiv pentru scopuri de marketing specific, astfel încât să oferim un conținut, inclusiv un conținut personalizat, care ar putea fi de interes mai mare pentru dumneavoastră; precum și ca parte a eforturilor noastre de a păstra site-ul nostru web în siguranță.

În unele cazuri, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal doar cu consimțământul dumneavoastră. În aceste cazuri, vă vom solicita separat consimțământul dumneavoastră, în mod transparent, atunci când furnizați datele dumneavoastră cu caracter personal. Ulterior, veți putea să vă retrageți consimțământul în orice moment prin transmiterea unui e-mail la info@nordin.ro Cu toate acestea, retragerea consimţământului nu va afecta legalitatea niciunei prelucrări care a avut loc înainte de retragerea acestuia.

În cazul în care solicităm date cu caracter personal pentru a respecta obligații legale sau contractuale, furnizarea acestor date cu caracter personal de către dumneavoastră este obligatorie. Acest lucru înseamnă că, dacă astfel de date cu caracter personal nu sunt furnizate, nu vom putea să gestionăm relațiile contractuale sau să respectăm obligațiile care ne sunt impuse. 

De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, precum datele de identificare și datele de contact, în scopul posibilei exercitări a drepturilor sau a reclamațiilor noastre împotriva dumneavoastră în viitor. Această prelucrare se bazează pe interesul nostru legitim, fiind necesar să ne exercităm drepturile în cazul unor eventuale litigii.

Cel mai frecvent, vom folosi datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele moduri:

• datele personale furnizate de dumneavoastră prin formularul de contact vor fi folosite în scopul transmiterii unui răspuns la solicitarea făcută de dumneavoastră. Prin trimiterea solicitării sunteți de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră de către ZIGMUND INTERNATIONAL S.R.L 

• datele personale furnizate de dumneavoastră prin formularul de comandă vor fi folosite în scopul procesării comenzii dumneavoastră. Prin trimiterea comenzii sunteți de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră de către ZIGMUND INTERNATIONAL S.R.L

• în cazul achiziţiei unui produs, datele personale furnizate de dumneavoastră prin formularul de comandă vor fi folosite în scopul transmiterii unor informări privind produse similare comercializate de către ZIGMUND INTERNATIONAL S.R.L Puteţi să solicitaţi în orice moment oprirea acestor informări prin transmiterea unui e-mail la info@nordin.ro.

• informațiile tehnice pe care le colectăm prin utilizarea cookie-urilor vor fi utilizate în scopurile stabilite în “Informarea privind cookie-urile”.

Locaţie și durata de stocare 

 

Stocarea datelor de identitate și contact se face pe servere din Uniunea Europeană, pentru o perioadă de 5 ani din momentul solicitării. Ȋn cazul în care a fost achitată o comandă, datele privind factura fiscală sunt păstrate conform legislaţiei fiscale din România pentru o perioadă de 10 ani, cu începere de la data încheierii exercitiului financiar în cursul căruia au fost  întocmite.  

Informațiile colectate de parteneri prin intermediul fișierelor de tip cookie pot fi gestionate de servere situate în Uniunea Europeană sau pot fi transferate în afara Uniunii Europene. Pentru mai multe informații, consultați Informarea privind cookie-urile.

 

Transferuri internaționale

Ne asigurăm că nu transferăm datele dumneavoastră cu caracter personal în afara Uniunii Europene dacă nu există protecții adecvate, incluzând: 

Site-ul nostru web utilizează Google Analytics, un serviciu pentru analiza web furnizat de Google. 

Google Analytics utilizează fișiere de tip cookie pentru a ajuta un anumit site web să analizeze modul în care utilizați respectivul site web. Informațiile generate de fișierele de tip cookie cu privire la utilizarea de către dumneavoastră a site-ului web vor fi transmise și stocate de Google pe servere care pot fi localizate în UE, SEE şi/sau Statele Unite. Google va utiliza aceste informații în scopul evaluării utilizării de către dumneavoastră a site-ului web, elaborând rapoarte cu privire la activitatea site-ului web și furnizând alte servicii referitoare la activitatea site-ului web și la utilizarea internetului. De asemenea, Google poate transfera aceste informații către terți în cazul în care are această obligaţie conform legii sau în cazul în care acești terți prelucrează informațiile în numele Google. Google nu va asocia adresa dumneavoastră IP cu alte date deținute de Google.

Informații detaliate cu privire la Google și protecția datelor cu caracter personal (inclusiv modul în care puteți controla informațiile trimise către Google) pot fi găsite la: https://policies.google.com/privacy/partners.

Accesați datele dumneavoastră personale

Aveți dreptul să cereți o copie a informațiilor deținute de noi   prin formularea unei solicitări de acces. Pentru a solicita o copie a datelor deținute despre dumneavoastră sau pentru a vă actualiza informațiile, contactați ZIGMUND INTERNATIONAL S.R.L la adresa de e-mail info@nordin.ro.

Datele de natura personala deținute de către ZIGMUND INTERNATIONAL S.R.L sunt supuse condițiilor din Regulamentul UE 679/2016 care oferă persoanelor vizate dreptul de acces la toate tipurile de informații înregistrate, deținute de operatorul de date, sub rezerva anumitor limitări.

Drepturile persoanei vizate

Conform Regulamentului 679/2016 - GDPR, aveţi dreptul de a solicita ZIGMUND INTERNATIONAL S.R.L, în calitate de operator de date de natură personală, rectificarea, ştergerea sau restricţionarea prelucrării datelor personale referitoare la dumneavoastră. 

Dreptul de a depune o plângere în faţa Autorităţii de supraveghere

Conform Regulamentului 679 /2016 - GDPR, aveți dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, București, România. 

Mai multe detalii se pot obține accesând adresa http://www.dataprotection.ro/ .

Politica de Cookies

ZIGMUND INTERNATIONAL S.R.L, persoană juridică română, cu sediul în Bucuresti, Str. Episcop Radu nr. 7A, camera nr. 1, Sector 2. înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. j40/16552/2020, cod unic de înregistrare/cod RO43400108, în calitate de operator de date vă transmite această Informare privind cookie-urile pentru a vă explica modul în care prelucrăm și protejăm datele cu caracter personal.

Vă rugăm sa citiți această Informare privind cookie-urile la începutul interacțiunii cu site-ul nostru.

Acest site web folosește cookie-uri. Utilizăm fișiere cookie pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, partajăm informații despre utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru web cu partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză, care pot fi combinate cu alte informații pe care le-ați furnizat acestor parteneri sau pe care ei le-au colectat în momentul utilizării serviciilor oferite de aceștia. Datele stocate de fișierele de tip cookie utilizate pe site-ul nostru nu arată niciodată detalii personale în baza cărora să poată fi stabilită o identitate individuală. Dacă continuați să utilizați site-ul nostru web sunteți de acord cu cookie-urile noastre.

A. Ce este un fişier cookie şi în ce scop este folosit?

Un fișier de tip cookie reprezintă un mic fișier text care este stocat și/sau citit de browserul dumneavoastră web pe hard disk-ul sau memoria dispozitivului utilizat (de exemplu: computer, laptop sau smartphone) în funcție de site-urile web pe care le vizitați. De asemenea, fișierele de tip cookie fac interacțiunea dumneavoastră cu site-urile web mai sigură și mai rapidă, deoarece acestea își pot aminti preferințele dumneavoastră (de exemplu: datele de autentificare, limba utilizată), informațiile stocate fiind citite de către site-ul web originar (first-party cookie) sau către alt site web căruia le aparțin (third-party cookie), atunci când vizitați din nou site-ul web utilizând același dispozitiv.

B. Cum puteţi controla fişierele de tip cookie

Vă puteți retrage consimțământul privind fișierele de tip cookie în orice moment. În acest scop, puteţi să blocaţi sau eliminaţi fişierele cookie fie prin intermediul setărilor browserului dumneavoastră web sau prin utilizarea unor software-uri puse la dispoziţie de terți, sau urmând instrucţiunile specifice pentru categoriile de cookie din secţiunile următoare. În orice situaţie, pot apărea probleme legate de utilizarea anumitor părți ale site-ului web dacă dezactivaţi fişierele de tip cookie.

Ȋn cazul în care doriți să eliminați fișierele de tip cookie stocate pe dispozitivul dumneavoastră și să configurați browserul dumneavoastră web astfel încât să refuze fișiere de tip cookie, puteți să utilizați setările privind preferințele din browser-ul dumneavoastră web. De  obicei, puteți găsi setările de navigare referitoare la fișiere de tip cookie în meniurile „Opțiuni”, „Instrumente” sau „Preferințe” din browserul web pe  care îl utilizați pentru a accesa website-ul nostru. Ȋn funcție de browserele web existente, pot fi utilizate mijloace diverse pentru a dezactiva fișierele de tip cookie. Pentru a obține mai multe informații, vă rugăm să vizitați website-ul browser-ului dumneavoastră:

Pentru a afla mai multe despre fișierele de tip cookie, vă rugăm să vizitați www.allaboutcookies.org care prezintă informații suplimentare privind publicitatea comportamentală și viața privată online.

C. Tipuri de fișiere tip cookie existente

În baza funcției și scopului pentru care sunt utilizate fișierele de tip cookie, acestea sunt, de obicei, clasificate în următoarele categorii:

Detalierea cookie-urilor folosite:

Tip cookie

Denumire cookie

Furnizor

Tip

Expira

Necesare

wttcrm_sessions

cart

https://nordin.ro/

https://nordin.ro/

HTTP

HTTP

1 zi

1 zi

Datele sunt trimise în: Germania (adecvat)

 

_cfduid

cloudflare.com

HTTP

1 zi

Datele sunt trimise în: SUA (adecvat)

Statistică si performanţă

_ga 

https://nordin.ro/

HTTP

2 ani

_gat 

https://nordin.ro/

HTTP

1 zi

Datele sunt trimise în: Germania (adecvat)

_gid 

https://nordin.ro/

HTTP

1 zi

Datele sunt trimise în: Germania (adecvat)

collect

google-analytics.com

Pixel

Sesiune

Datele sunt trimise în: SUA (adecvat)

În acest moment depunem toate eforturile pentru a ne asigura că aceasta este o listă completă a tuturor cookie-urilor folosite pe website şi ne dorim să menţinem actualizată această Informare privind cookie-urile. Te invităm să vizitezi această pagină din când în când, pentru a fi la curent cu schimbările pe care le aducem. Cu toate acestea, pot exista ocazii în care lista va fi incompletă sau neactualizată. 

Dacă ai nevoie de o confirmare a cookie-urilor utilizate de noi, te rugăm să ne contactezi la adresa de email info@nordin.ro.

Conditii retur

In cazul in care nu sunteti multumiti de produs sau doriti sa-l schimbati din alte motive, acestea sunt conditiile de retur:
Expediere prin orice firma de curierat din Romania (NU COLABORAM CU POSTA ROMANA) la adresa: Bucuresti, Str. Episcop Radu nr. 7A, camera nr. 1, Sector 2., tel 0760 184 184, cu taxele de livrare platite de expeditor (client), ramburs 0.

* expedierea trebuie realizata in primele 30 de zile de la data primirii coletului.
** nu pot fi trimise produsele ale caror sigiliu a fost indepartat si/sau produsele au fost folosite.
*** in cazul in care produsele au ajuns deteriorate la adresa dvs din cauza transportului (sau alte motive care nu tin de client) inlocuirea va fi gratuita.

Din momentul in care coletul ajunge in depozit se analizeaza situatia si se restituie banii intr-un cont bancar furnizat de client, in termen de 3-5 zile lucratoare.