Izolatia termica, agent important in procesul incalzirii in pardoseala

Pentru a te bucura de beneficiile maxime pe care ti le poate oferi sistemul de incalzire in pardoseala trebuie sa tii cont de faptul ca locuinta necesita o izolatie termica adecvata, altfel exista riscul de a pierde caldura emanata de sistem si vei fi nevoit sa optezi pentru temperaturi mai mari sau pe o perioada mai indelungata pentru a ajunge la temperatura dorita.

Citeste mai mult ›

Incalzire in pardoseala: confort termic si economie la facturi

Incalzirea in pardoseala este alegerea potrivita pentru a asigura confortul termic in propria locuinta. Indiferent de vremea de afara, sistemul de incalzire pardoseala Nordin poate fi setat pentru a incalzi sau raci spatiul.

Citeste mai mult ›

Incalzire in pardoseala - 5 beneficii pentru sanatate

Sistem eficient de incalzire a locuitelor, incalzirea in pardoseala este cea mai moderna solutie pentru toti cei carora doresc sa-si construiasca o noua locuinta. Totodata, acest sistem de incalzire pardoseala este potrivit pentru casele aflate in reamenajare, asigurand confortul si starea de bine acasa.

Citeste mai mult ›

Incalzire in pardoseala pret

Incalzirea in pardoseala reprezinta un lux pentru confortul tau si al familiei tale. Sistemul de incalzire pardoseala este usor de montat, eficient pentru incalzirea casei si la cel mai avantajos pret de pe piata. Caldura radianta din pardoseala ofera spatiului cea mai relaxanta si confortabila temperatura ambientala indiferent de tipul de pardoseala ales.

Citeste mai mult ›

Incalzirea in pardoseala si radiatoare. Ce alegem?

Daca ne gandim la cel mai eficient mod de incalzire a casei, vom descoperi ca exista multe optiuni diferite. Caloriferele sunt cele mai comune si rapide alegeri care se gasesc in aproape orice locuinta. Insa, de-a lungul timpului, progresul tehnologic a permis crearea unui sistem de incalzire in pardoseala care functioneaza mult mai eficient comparativ cu radiatoarele traditionale.

Citeste mai mult ›

Top beneficii ale incalzirii in pardoseala

Incalzirea in pardoseala este o metoda de incalzire a casei mult mai durabila, comparativ cu metodele traditionale de incalzire, care eficientizeaza consumul de energie, mentine caldura si reduce cheltuielile lunare ale spatiului de locuit.

Citeste mai mult ›

Incalzirea in pardoseala pentru apartament

Incalzirea in pardoseala este printre cele mai populare si eficiente solutii pentru mentinerea temperaturii ambientale potrivite atat pe timp de iarna, cat si pe timp de vara. Sistemul de incalzire pardoseala Nordin este solutia ideala pentru apartamente, case, dar si pentru spatii mai mari, precum sunt spatii comerciale si hale.

Citeste mai mult ›

Automatizare sistem incalzire pardoseala

Consumul de energie la facturi pentru sistemul de incalzire in pardoseala poate fi redus prin instalarea unui sistem de automatizare. Pe langa faptul ca va micsora costurile, acest sistem profesional serveste pentru mentinerea confortului termic pe termen lung in apartamente, case si cladiri.

Citeste mai mult ›

Sistem de incalzire-racire in pardoseala

Cand vine vorba despre avantajele pe care le ofera montajul unui sistem de incalzire in pardoseala ar trebui sa ne gandim si la faptul ca acelasi sistem poate oferi si racire in pardoseala. Extrem de important pentru mentinerea temperaturii ambientale perfecte, sistemul de incalzire-racire in pardoseala Nordin foloseste aceleasi metode de racire, benefice si eficiente atat din punct de vedere al costurilor, cat si a energiei consumate.

Citeste mai mult ›

Unde putem monta un sistem incalzire in pardoseala?

Sistemele de incalzire in pardoseala ofera confort si siguranta liniei de productie, precum si o desfasurare a activitatilor in cele mai bune conditii in spatiile cu deschidere mai mare, precum hale si spatii industriale.

Citeste mai mult ›

Unde putem monta un sistem incalzire in pardoseala?

Te intrebi daca incalzirea in pardoseala este potrivita pentru locuinta ta? Fie ca locuiesti la casa sau apartament, un sistem de incalzire in pardoseala asigura confortul ambiental atat in zilele friguroase de iarna, cat si pe timpul verii. Sistemul de incalzire in pardoseala Nordin este printre cele mai moderne solutii de incalzire a unei locuinte si este recomandat pentru case in constructie sau apartamente aflate in renovare.

Citeste mai mult ›

Putem pune covor peste incalzirea in pardoseala?

Sistemul de incalzire in pardoseala cu apa functioneaza perfect atunci cand adaugam cateva elemente utile de decor, precum sunt covoarele. Insa, inainte de amplasarea unui covor in living sau in celelalte camere ale casei, trebuie luate in considerare anumite aspecte ce tin de alegerea unor materiale speciale care sa nu afecteze in niciun fel functionarea normala a sistemului de incalzire in pardoseala.

Citeste mai mult ›

Calculare pret montaj incalzire in pardoseala

In general, calcularea pretului pentru realizarea unui montaj incalzire in pardoseala depinde de mai multi factori, precum manopera si materialele necesare pentru sistemul propriu-zis. Insa, serviciile noastre includ atat materiale si manopera in pretul final, cat si proiectare profesionala. De asemenea, este inclusa si o garantie de 10 ani pe sistem de incalzire. Mai multe informatii vor fi oferite de catre echipa noastra specializata la momentul solicitarii unei oferte.

Citeste mai mult ›

Montare sistem incalzire in pardoseala

Sistemul de incalzire in pardoseala este o modalitate excelenta si rentabila pentru a mentine temperatura constanta in locuinta. Instalarea sistemului Nordin permite reglarea temperaturii in pardoseala atat pe timp de iarna, furnizand caldura...

Citeste mai mult ›

Este incalzirea in pardoseala o investitie buna?

Incalzirea in pardoseala este cea mai eficienta metoda de raspandire a caldurii, asigurand confortul termic. Sistemul de incalzire in pardoseala Nordin este ideal pentru instalare in institutii de invatamant, precum gradinite sau crese.

Citeste mai mult ›

Este incalzirea in pardoseala o investitie buna?

Cand ne gandim la "acasa" primele cuvinte care ne vin in minte sunt siguranta, relaxare si confortul termic care ne intampina chiar de la primul pas.

Caldura radianta din pardoseala
Incalzirea in pardoseala Nordin este cea mai buna metoda de control centralizat a temperaturii din casa. Sistemul incorporat in podele incalzeste eficient fiecare camera si retine caldura pentru mai mult timp comparativ cu metodele traditionale de incalzire, precum sunt caloriferele.

Citeste mai mult ›

Pompele de caldura - Cum ne incalzim la iarna?

Incalzire inteligenta pe timp de iarna
Pompa de caldura este un sistem de incalzire si de racire a casei prin intermediul caruia este asigurat confortul in locuinta ta. Asemenea solutiilor de climatizare clasice, precum este aerul conditionat, pompa de caldura raceste si incalzeste temperatura din casa.

Citeste mai mult ›

Mod de instalare incalzire prin pardoseala cu Sistem Tacker sau Nuturi?

Exista doar doua moduri prin care se poate instala sistemul Nordin pentru incalzirea prin pardoseala. Dar cum stii care este varianta potrivita pentru tine si locuinta ta?

Ce este Placa cu Nuturi?
Placa cu Nuturi este un produs realizat din polistiren sinterizat de inalta calitate, care ofera o rezistenta mecanica eficienta pentru interconectarea si incorporarea propriu-zisa a tevilor de incalzire.

Citeste mai mult ›

Mituri despre incalzirea in pardoseala

Incalzirea in pardoseala este cel mai inovativ sistem de incalzire eficient nu doar in sezonul rece, dar si pe timpul verii. Potrivit specialistilor din domeniu, sistemul Nordin de incalzire in pardoseala este una dintre cele mai bune investitii pe termen lung.

Conform unor cercetari realizate pe o perioada nedeterminata, costurile din punct de vedere energetic scad considerabil si reprezinta cea mai buna solutie pentru proiectele de constructii si de renovare.

Citeste mai mult ›

Incalzirea in pardoseala - metoda sigura pentru copii si animale

Una dintre cele mai frecvente intrebari despre incalzirea in pardoseala este daca aceste sisteme sunt sigure atat pentru copii, cat si pentru animalele de companie. Bebelusii si copiii mici petrec cea mai mare a timpului jucandu-se pe podea. De asemenea, animalele de companie petrec in mod natural mai mult timp pe podeaua casei.

Citeste mai mult ›

Incalzire in pardoseala pentru baie

Ai simtit vreodata amorteala in picioare de la podeaua friguroasa imediat dupa ce ai facut o baie calda si relaxanta?

Instalarea unui sistem de incalzire in pardoseala este modalitatea excelenta pentru eliminarea senzatiei de "picioare reci" cauzata de gresia rece din baie.

Citeste mai mult ›

Incalzire in pardoseala iarna

Facturile la incalzire sunt prea mari? Regleaza si mentine controlul optim al temperaturii ambientale cu sistemul de incalzire in pardoseala!

Citeste mai mult ›

Incalzire in pardoseala pentru case in constructie

Sistemul de incalzire in pardoseala este printre cele mai populare solutii potrivite atat pentru apartamente, cat si pentru case aflate in constructie.

Citeste mai mult ›

Este incalzirea in pardoseala o investitie buna?

Daca te-ai saturat de senzatia inconfortabila pe care o simti cand picioarele ating podeaua rece ca gheata sau pur si simplu cauti cel mai eficient si economic sistem de incalzire pentru casa ta, atunci incalzirea in pardoseala Nordin este solutia.

Citeste mai mult ›

ZIGMUND INTERNATIONAL S.R.L

Adresa
Bucuresti, Str. Episcop Radu nr. 7A, camera nr. 1, Sector 2.

Telefon
Marian - Comercial / Tehnic
0748 188 589

Bogdan - Comercial / Tehnic
0728 242 242

Mail
info@nordin.ro

Întrebări? Avem răspunsuri!

Întrebări? Avem răspunsuri!

Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi.

Marian - Comercial / Tehnic
0748 188 589

Bogdan - Comercial / Tehnic
0759 59 59 56

Alexandra - Comercial
0724 55 11 44

Trimite-ne email
info@nordin.ro

Unul dintre consultanții noștri îți va răspunde la toate întrebările în cel mai scurt timp posibil.

Termeni & Conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului https://nordin.ro/.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului https://nordin.ro/ isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala
Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului
Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile serviciului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii prestatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si https://nordin.ro/ sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris sau telefonic comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv.

Administratorul https://nordin.ro/ face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda
In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. https://nordin.ro/ nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil
Prin folosirea site-ului https://nordin.ro/, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii https://nordin.ro/ sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului
Administratorul https://nordin.ro/ isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului https://nordin.ro/ in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email info@nordin.ro

Politica privind confidențialitatea datelor

Site-ul web este deținut și administrat de ZIGMUND INTERNATIONAL S.R.L, persoană juridică română, cu sediul în Bucuresti, Str. Episcop Radu nr. 7A, camera nr. 1, Sector 2., înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. j40/16552/2020, cod unic de înregistrare/cod TVA RO43400108. Pentru a urmări mai ușor informațiile, trebuie să știi că ne putem referi la societatea noastră folosind termenii „ZIGMUND INTERNATIONAL S.R.L”, „nouă”, „nostru” etc, iar la tine, ca utilizator și vizitator al site-ului, folosind termenii „utilizator”, „dumneavoastră”, etc.

Această politică descrie informațiile pe care le colectăm atunci când vizitați https://nordin.ro/. Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor dumneavoastră personale (în cazul în care acestea sunt furnizate) în conformitate cu această politică. 

Site-ul poate conține legături către și de pe site-uri web. Dacă urmați un link către oricare dintre aceste site-uri web, rețineți că acestea au propriile politici de confidențialitate. 

ZIGMUND INTERNATIONAL S.R.L nu are nicio responsabilitate sau răspundere pentru aceste politici sau modul în care aceste site-uri web își gestionează datele. Verificați aceste politici înainte de a trimite orice informații personale acestor site-uri.

Informațiile colectate 

În cazul în care utilizați site-ul nostru, vom colecta și prelucra următoarele date personale despre dumneavoastră:

• Informații colectate prin intermediul fisierelor cookie pe care le folosim, în momentul în care accesați site-ul nostru. Pentru detalii suplimentare, consultați informarea privind cookie-urile.

• Informații pe care ni le oferiți atunci când completați formularul de contact. Informațiile pe care ni le furnizați pot include numele și adresa de e-mail.

• Informații pe care ni le oferiți atunci când completați formularul de comandă. Informațiile pe care ni le furnizați pot include numele, prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa de livrare, diferite mărimi.

Cum utilizăm datele personale pe care le furnizați sau le colectăm

Putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în cazul în care trebuie să derulăm un contract în urma unei comenzi transmise de dumneavoastră; dacă trebuie să respectăm o obligație legală; atunci când este necesar pentru interesele noastre legitime (sau pentru cele ale unei terțe părți) și pentru interesele dumneavoastră, cu excepția cazului în care drepturile dumneavoastră fundamentale prevalează față de aceste interese.

Prelucrăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal pentru diverse motive tehnice, administrative și operaționale, cum ar fi pentru a ne asigura de prezentarea conținutului în modul cel mai eficient pentru dumneavoastră și pentru computerul dumneavoastră; pentru a îmbunătăți site noastru web, inclusiv funcționalitatea acestuia; pentru administrarea site-ului nostru web; pentru operațiunile interne, inclusiv în scopuri de depanare, analiză a datelor, testare, cercetare, statistică și de cercetare; pentru publicitate și marketing, inclusiv pentru scopuri de marketing specific, astfel încât să oferim un conținut, inclusiv un conținut personalizat, care ar putea fi de interes mai mare pentru dumneavoastră; precum și ca parte a eforturilor noastre de a păstra site-ul nostru web în siguranță.

În unele cazuri, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal doar cu consimțământul dumneavoastră. În aceste cazuri, vă vom solicita separat consimțământul dumneavoastră, în mod transparent, atunci când furnizați datele dumneavoastră cu caracter personal. Ulterior, veți putea să vă retrageți consimțământul în orice moment prin transmiterea unui e-mail la info@nordin.ro Cu toate acestea, retragerea consimţământului nu va afecta legalitatea niciunei prelucrări care a avut loc înainte de retragerea acestuia.

În cazul în care solicităm date cu caracter personal pentru a respecta obligații legale sau contractuale, furnizarea acestor date cu caracter personal de către dumneavoastră este obligatorie. Acest lucru înseamnă că, dacă astfel de date cu caracter personal nu sunt furnizate, nu vom putea să gestionăm relațiile contractuale sau să respectăm obligațiile care ne sunt impuse. 

De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, precum datele de identificare și datele de contact, în scopul posibilei exercitări a drepturilor sau a reclamațiilor noastre împotriva dumneavoastră în viitor. Această prelucrare se bazează pe interesul nostru legitim, fiind necesar să ne exercităm drepturile în cazul unor eventuale litigii.

Cel mai frecvent, vom folosi datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele moduri:

• datele personale furnizate de dumneavoastră prin formularul de contact vor fi folosite în scopul transmiterii unui răspuns la solicitarea făcută de dumneavoastră. Prin trimiterea solicitării sunteți de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră de către ZIGMUND INTERNATIONAL S.R.L 

• datele personale furnizate de dumneavoastră prin formularul de comandă vor fi folosite în scopul procesării comenzii dumneavoastră. Prin trimiterea comenzii sunteți de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastră de către ZIGMUND INTERNATIONAL S.R.L

• în cazul achiziţiei unui produs, datele personale furnizate de dumneavoastră prin formularul de comandă vor fi folosite în scopul transmiterii unor informări privind produse similare comercializate de către ZIGMUND INTERNATIONAL S.R.L Puteţi să solicitaţi în orice moment oprirea acestor informări prin transmiterea unui e-mail la info@nordin.ro.

• informațiile tehnice pe care le colectăm prin utilizarea cookie-urilor vor fi utilizate în scopurile stabilite în “Informarea privind cookie-urile”.

Locaţie și durata de stocare 

 

Stocarea datelor de identitate și contact se face pe servere din Uniunea Europeană, pentru o perioadă de 5 ani din momentul solicitării. Ȋn cazul în care a fost achitată o comandă, datele privind factura fiscală sunt păstrate conform legislaţiei fiscale din România pentru o perioadă de 10 ani, cu începere de la data încheierii exercitiului financiar în cursul căruia au fost  întocmite.  

Informațiile colectate de parteneri prin intermediul fișierelor de tip cookie pot fi gestionate de servere situate în Uniunea Europeană sau pot fi transferate în afara Uniunii Europene. Pentru mai multe informații, consultați Informarea privind cookie-urile.

 

Transferuri internaționale

Ne asigurăm că nu transferăm datele dumneavoastră cu caracter personal în afara Uniunii Europene dacă nu există protecții adecvate, incluzând: 

Site-ul nostru web utilizează Google Analytics, un serviciu pentru analiza web furnizat de Google. 

Google Analytics utilizează fișiere de tip cookie pentru a ajuta un anumit site web să analizeze modul în care utilizați respectivul site web. Informațiile generate de fișierele de tip cookie cu privire la utilizarea de către dumneavoastră a site-ului web vor fi transmise și stocate de Google pe servere care pot fi localizate în UE, SEE şi/sau Statele Unite. Google va utiliza aceste informații în scopul evaluării utilizării de către dumneavoastră a site-ului web, elaborând rapoarte cu privire la activitatea site-ului web și furnizând alte servicii referitoare la activitatea site-ului web și la utilizarea internetului. De asemenea, Google poate transfera aceste informații către terți în cazul în care are această obligaţie conform legii sau în cazul în care acești terți prelucrează informațiile în numele Google. Google nu va asocia adresa dumneavoastră IP cu alte date deținute de Google.

Informații detaliate cu privire la Google și protecția datelor cu caracter personal (inclusiv modul în care puteți controla informațiile trimise către Google) pot fi găsite la: https://policies.google.com/privacy/partners.

Accesați datele dumneavoastră personale

Aveți dreptul să cereți o copie a informațiilor deținute de noi   prin formularea unei solicitări de acces. Pentru a solicita o copie a datelor deținute despre dumneavoastră sau pentru a vă actualiza informațiile, contactați ZIGMUND INTERNATIONAL S.R.L la adresa de e-mail info@nordin.ro.

Datele de natura personala deținute de către ZIGMUND INTERNATIONAL S.R.L sunt supuse condițiilor din Regulamentul UE 679/2016 care oferă persoanelor vizate dreptul de acces la toate tipurile de informații înregistrate, deținute de operatorul de date, sub rezerva anumitor limitări.

Drepturile persoanei vizate

Conform Regulamentului 679/2016 - GDPR, aveţi dreptul de a solicita ZIGMUND INTERNATIONAL S.R.L, în calitate de operator de date de natură personală, rectificarea, ştergerea sau restricţionarea prelucrării datelor personale referitoare la dumneavoastră. 

Dreptul de a depune o plângere în faţa Autorităţii de supraveghere

Conform Regulamentului 679 /2016 - GDPR, aveți dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, București, România. 

Mai multe detalii se pot obține accesând adresa http://www.dataprotection.ro/ .

Politica de Cookies

ZIGMUND INTERNATIONAL S.R.L, persoană juridică română, cu sediul în Bucuresti, Str. Episcop Radu nr. 7A, camera nr. 1, Sector 2. înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. j40/16552/2020, cod unic de înregistrare/cod RO43400108, în calitate de operator de date vă transmite această Informare privind cookie-urile pentru a vă explica modul în care prelucrăm și protejăm datele cu caracter personal.

Vă rugăm sa citiți această Informare privind cookie-urile la începutul interacțiunii cu site-ul nostru.

Acest site web folosește cookie-uri. Utilizăm fișiere cookie pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, partajăm informații despre utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru web cu partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză, care pot fi combinate cu alte informații pe care le-ați furnizat acestor parteneri sau pe care ei le-au colectat în momentul utilizării serviciilor oferite de aceștia. Datele stocate de fișierele de tip cookie utilizate pe site-ul nostru nu arată niciodată detalii personale în baza cărora să poată fi stabilită o identitate individuală. Dacă continuați să utilizați site-ul nostru web sunteți de acord cu cookie-urile noastre.

A. Ce este un fişier cookie şi în ce scop este folosit?

Un fișier de tip cookie reprezintă un mic fișier text care este stocat și/sau citit de browserul dumneavoastră web pe hard disk-ul sau memoria dispozitivului utilizat (de exemplu: computer, laptop sau smartphone) în funcție de site-urile web pe care le vizitați. De asemenea, fișierele de tip cookie fac interacțiunea dumneavoastră cu site-urile web mai sigură și mai rapidă, deoarece acestea își pot aminti preferințele dumneavoastră (de exemplu: datele de autentificare, limba utilizată), informațiile stocate fiind citite de către site-ul web originar (first-party cookie) sau către alt site web căruia le aparțin (third-party cookie), atunci când vizitați din nou site-ul web utilizând același dispozitiv.

B. Cum puteţi controla fişierele de tip cookie

Vă puteți retrage consimțământul privind fișierele de tip cookie în orice moment. În acest scop, puteţi să blocaţi sau eliminaţi fişierele cookie fie prin intermediul setărilor browserului dumneavoastră web sau prin utilizarea unor software-uri puse la dispoziţie de terți, sau urmând instrucţiunile specifice pentru categoriile de cookie din secţiunile următoare. În orice situaţie, pot apărea probleme legate de utilizarea anumitor părți ale site-ului web dacă dezactivaţi fişierele de tip cookie.

Ȋn cazul în care doriți să eliminați fișierele de tip cookie stocate pe dispozitivul dumneavoastră și să configurați browserul dumneavoastră web astfel încât să refuze fișiere de tip cookie, puteți să utilizați setările privind preferințele din browser-ul dumneavoastră web. De  obicei, puteți găsi setările de navigare referitoare la fișiere de tip cookie în meniurile „Opțiuni”, „Instrumente” sau „Preferințe” din browserul web pe  care îl utilizați pentru a accesa website-ul nostru. Ȋn funcție de browserele web existente, pot fi utilizate mijloace diverse pentru a dezactiva fișierele de tip cookie. Pentru a obține mai multe informații, vă rugăm să vizitați website-ul browser-ului dumneavoastră:

Pentru a afla mai multe despre fișierele de tip cookie, vă rugăm să vizitați www.allaboutcookies.org care prezintă informații suplimentare privind publicitatea comportamentală și viața privată online.

C. Tipuri de fișiere tip cookie existente

În baza funcției și scopului pentru care sunt utilizate fișierele de tip cookie, acestea sunt, de obicei, clasificate în următoarele categorii:

Detalierea cookie-urilor folosite:

Tip cookie

Denumire cookie

Furnizor

Tip

Expira

Necesare

wttcrm_sessions

cart

https://nordin.ro/

https://nordin.ro/

HTTP

HTTP

1 zi

1 zi

Datele sunt trimise în: Germania (adecvat)

 

_cfduid

cloudflare.com

HTTP

1 zi

Datele sunt trimise în: SUA (adecvat)

Statistică si performanţă

_ga 

https://nordin.ro/

HTTP

2 ani

_gat 

https://nordin.ro/

HTTP

1 zi

Datele sunt trimise în: Germania (adecvat)

_gid 

https://nordin.ro/

HTTP

1 zi

Datele sunt trimise în: Germania (adecvat)

collect

google-analytics.com

Pixel

Sesiune

Datele sunt trimise în: SUA (adecvat)

În acest moment depunem toate eforturile pentru a ne asigura că aceasta este o listă completă a tuturor cookie-urilor folosite pe website şi ne dorim să menţinem actualizată această Informare privind cookie-urile. Te invităm să vizitezi această pagină din când în când, pentru a fi la curent cu schimbările pe care le aducem. Cu toate acestea, pot exista ocazii în care lista va fi incompletă sau neactualizată. 

Dacă ai nevoie de o confirmare a cookie-urilor utilizate de noi, te rugăm să ne contactezi la adresa de email info@nordin.ro.

Conditii retur

In cazul in care nu sunteti multumiti de produs sau doriti sa-l schimbati din alte motive, acestea sunt conditiile de retur:
Expediere prin orice firma de curierat din Romania (NU COLABORAM CU POSTA ROMANA) la adresa: Bucuresti, Str. Episcop Radu nr. 7A, camera nr. 1, Sector 2., tel 0760 184 184, cu taxele de livrare platite de expeditor (client), ramburs 0.

* expedierea trebuie realizata in primele 30 de zile de la data primirii coletului.
** nu pot fi trimise produsele ale caror sigiliu a fost indepartat si/sau produsele au fost folosite.
*** in cazul in care produsele au ajuns deteriorate la adresa dvs din cauza transportului (sau alte motive care nu tin de client) inlocuirea va fi gratuita.

Din momentul in care coletul ajunge in depozit se analizeaza situatia si se restituie banii intr-un cont bancar furnizat de client, in termen de 3-5 zile lucratoare.